2/22/2013

1. den v posilovně

Musím říct, že ráno jsem měla  nechuť tam jít. Jednak, bylo půl 8 a já mám prázdniny. Mohla jsem spát. A navíc jsem z toho byla opravdu nervózní. Kolik tam bude lidí ? Budu nejspocenější ze všech návštěvníků?  Budou se mi smát?
Ale všechno proběhlo v pohodě. Zvlášt proto, že jsem měla posilovnu sama pro sebe :D .Mohla jsem se soustředít na svůj workout. Nemusela jsem mít obavy, jestli mě někdo sleduje nebo se mi směje.
Jo a mimochodem, stejně si myslím, že se nikdo nikomu v posilovně nesměje. Jak říkal kamarád co posiluje. Kluci i ty nejvíc spoecené holky obdivují. Vstaly, zvedly zadky a šly na sobě makat. Takže milé dámy, pokud máte strach, že vás někdo bude okukovat. Tak určitě ne:). A jestli jo, tak jen s obdivem.
Jinak pozornost jsem věnovala především kondičce. Začala jsem 10 minut na kole. Potom jsem střídavě trénovala břicho a ruce. Potom zase 10 minut kolo a po něm znova posilování rukou a břicha.  A celý workout jsem uzavřela 20 minutami na běžícím pásem( mimochode, miluju ho).
Jo a abych to uzavřela, opravdu jsem byla nejspocenější člověk v posilovně. :D

2 komentáře:

  1. Ahoj Tess. Běžně odpovídám na komentáře na svém blogu, ale tentokrát jsem se rozhodla ti napsat přímo sem. Moc mě potěšil komentář od tebe a děkuju ti za něj. Budu ráda, když se u mě ještě zastavíš :)

    OdpovědětVymazat
  2. Posilovna :), sama nemám moc odvahu tam chodit :D, ale říkala jsem si, že jak bude víc času a nálada začnu :). A ty jen tak dál!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :).